• Výprodej!

Rámeček Opus moderno, čtyřnásobný

Rámeček Opus moderno, čtyřnásobný

Rámeček Opus moderno, čtyřnásobný

Čtyřnásobný rámeček Opus v barvě tmavé dřevo Modern-písková lze instalovat vodorovně i svisle pro umístění 4 vypínačů nebo zásuvek. Slouží pro domovní a kancelářskou instalaci.

...Více

Výrobce: Timex

Číslo zboží: 2914

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

100 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Řada Opus se vyznačuje elegantním a minimalistickým designem. Výhodou řady Opus není pouze její elegantní a tenké provedení, ale také kvalita a příjemnost materiálů ze kterých je vyrobena. Jedná se o materiály, které jsou vysoce kvalitní a zaručují tak dlouhou životnost bez jakýchkoliv změn vzhledu. 

 

Všechny vypínače a zásuvky řady Opus již obsahují jednoduchý rámeček, který je součástí balení a není nutné jej objednávat zvlášť !!!

 

Další výhodou je široká řada nejmodernějších funkcí a technologií určených pro zjednodušení Vašeho každodenního používání. Pro co největší jednoduchost jsou přístroje řady Opus dodávány jako komplet včetně rámečku, ale mají možnost montáže do vícenásobného společného rámečku. Proto jsou tyto vypínače správnou volbou i pro náročnější uživatele, kteří chtějí spolehlivé elektroinstalační přístroje s krásným designem, dlouhou životností a to vše za dobrou cenu.

 

Rámeček Opus lze instalovat vodorovně i svisle.

 

Technické parametry:

Krytí: IP20

Barva: tmavé dřevo/písková

Materiál: PVC

Typová řada: Opus

Rozměry: 95 x 308 mm

Parametry

Krytí
IP 20
Barva
moderno
Provedení
rámeček čtyřnásobný
Materiál
PVC
Typová řada
Opus Premium

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání