Střešní ventilátor Dalap ARKAS 315

Střešní ventilátor Dalap ARKAS 315

Střešní ventilátor Dalap ARKAS 315

Střešní ventilátor Dalap ARKAS 315 o průměru 315 mm pro odvětrání různých prostor střechou pro připojení k potrubí Ø 315 mm. Na spodní části ventilátoru je umístěna tenká ocelová spojovací deska pro lepší usazení na střechu. ...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 9785

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

7 918 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě

Potřebujete odvětrat různé prostory a podpořit výkon vzduchotechnických rozvodů? Střešní ventilátor Dalap ARKAS je tou správnou volbou. Je vhodný pro montáž na jakékoliv typy střech a snadno ho připojíte k potrubí. Tělo ventilátoru je vyrobené z oceli s polymerovým nástřikem. na spodní části ventilátoru je umístěna tenká ocelová spojovací deska pro lepší usazení.

 

Montáž
Ventilátor je namontován na střeše přímo nad ventilačním kanálem nebo hřídelem a je pevně připevněn k plochému povrchu pomocí spojovací desky. Elektrické připojení a montáž musí být provedeny v souladu s manuálem a schématem zapojení na svorkovnici.

 

Motor
Osazen jednofázovým motorem s vnějším rotorem a odstředivé oběžné kolo má zpětně zakřivené lopatky. Je vybaven tepelnou ochranou proti přehřátí s automatickým restartováním. Motor má kuličková ložiska pro dlouhou životnost. Pro bezproblémový chod a správnou funkčnost s nízkou hlučností je každé obecné kolo ventilátoru dynamicky vyvážené při montáži. Stupeň ochrany motoru je IPX4.

 

Příslušenství
Pro regulaci ventilátoru je možné dokoupit regulátor otáček.

Parametry

Průměr
Ø 315 mm
Průtok vzduchu
1880 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Otáčky
2720 ot./min
Statický tlak
700 Pa
Akustický hluk
54 dB/3m
Krytí
IP X4
Napájení
230 V
Příkon
296 W
Jmenovitý proud
1.34 A
Materiál
kov
Typová řada
ARKAS

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání