Ventilátor do koupelny se žaluzií Dalap 100 LV - vyšší výkon, ložiska

Ventilátor Dalap 100 LV - vyšší výkon, žaluzie, ložiska

Ventilátor do koupelny se žaluzií Dalap 100 LV - vyšší výkon, ložiska

Domovní ventilátor Dalap 100 LV s automatickou žaluzií, kuličkovými ložisky a vyšším výkonem pro potrubí průměru 100 mm k odsávání vzduchu v koupelnách, sprchách, kuchyních a užitných prostorách.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 6968

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

1 113 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod k použití příloha Prohlášení o shodě

Jedná se o vysoce kvalitní a spolehlivý ventilátor od německého výrobce Dalap Gmbh. Ventilátor Dalap 100 LV s automatickou žaluzií je velmi tichý domovní ventilátor s patentovaným úsporným motorem o průměru 100 mm, kdy při stejném průměru nabízí nižší hlučnost oproti konkurenčním ventilátorům.

Ventilátor lze namontovat jak na stěnu, tak do stropu. Jelikož se jedná o malý ventilátor, tak s ohledem na jeho technické parametry je vhodný pro odsávání vzduchu pouze přes stenu, případně potrubím o délce maximálně 3 metry. Tento ventilátor je určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, především z koupelny, toalety, kuchyně, malé kanceláře, sklepy, spíže apod.

 

Čistý vzduch bez uvolňování fenolů

Zdraví je pro nás všechny důležité, proto je řada ventilátorů do koupelny Dalap LV vyrobená pomocí technologie FENOLSTOP. Díky této technologii máte jistotu, že při transportu vzduchu nedochází k uvolňování fenolů z plastů do vzduchu. Je dosaženo maximálního komfortu při výměně vzduchu a zachování zdravého prostředí.

 

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU

 

Vybavení:

Automatická žaluzie se při zapnutí ventilátoru plně otevře za 30 s, jakmile se ventilátor vypne automatická žaluzie se zavře za stejnou dobu, čímž se zabrání navracení pachů nebo studeného vzduchu z venku zpět do místnosti.

Kuličková ložiska prodlužují životnost ventilátoru z 5.000 na 40.000 provozních hodin. Ventilátor s kuličkovými ložisky doporučujeme pokud je ventilátor instalován do stropu nebo bude využíván k častému či nepřetržitému provozu.

Vysoce výkonný motor je součástí tohoto ventilátoru a právě díky tomuto motoru lze z místnosti odsát až o 30% více vzduchu při zachování stejného průměru potrubí.

 

Jak funguje automatická žaluzie:

V klidové poloze je žaluzie uzavřená. Při zapnutí ventilátoru se žaluzie automaticky otevře. Úplné otevření trvá cca 30 vteřin. Po vypnutí ventilátoru se žaluzie automaticky zavře. Úplné zavření trvá také cca 30 vteřin.

 

Automatická žaluzie ventilátoru řady MA

 

100% kompatibilita s našim potrubím = bezproblémová a rychlá instalace:

Ventilátor je plně kompatibilní s potrubím stejného průměru - PVCPVC flexiAL flexiEuro Al izolované potrubí. Potrubí lze nasunout přímo na ventilátor bez jakékoliv redukce a to i v případě použití zpětné klapky, jelikož zpětná klapka nemění průměr ventilátoru, pouze jej prodlužuje o 14 mm.

potrubí

Parametry

Průměr
Ø 100 mm
Průtok vzduchu
128 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Teplota max.
40 °C
Otáčky
2300 ot./min
Akustický hluk
37 dB/m³
Krytí
IP 24
Barva
bílá
Napájení
230 V
Příkon
20 W
Jmenovitý proud
0.043 A
Váha
0.65 kg
Automatická žaluzie
ano
Časový spínač
ne
Čidlo vlhkosti
ne
Čidlo pohybu
ne
Termostat
ne
Snížená hlučnost
ne
Materiál
PVC
Typová řada
LV

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání