Protipožární revizní dvířka GKF EI60 600 x 600 klička, Stěna

Protipožární revizní dvířka GKF EI60 600 x 600 klička, Stěna

Protipožární revizní dvířka GKF EI60 600 x 600 klička, Stěna

Protipožární revizní dvířka celoplechová se stavitelnými lištami GKF s požární odolností EI60 rozměru 600 x 600 mm, opatřena zpěňující páskou, která zabraňuje průniku ohně a kouře mezi rámem a dvířky, zavírání zámkem s kličkou.

...Více

Výrobce:

Číslo zboží: 9250

Dostupnost hlavní sklad:

  • U dodavatele

4 583 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Termín dodání: Tyto revizní dvířka jsou vyráběna na zakázku, dodací lhůta je v rozmezí 5-10dní.

Použití: Revizní dvířka jsou určena pro montáž do jakékoliv příčky a předstěny, kde je požadována protipožární odolnost revizních dvířek. Dvířka jsou bezobkladová. Velmi časté využití je v rozvodech vzduchotechniky, přístup k nejrůznějším měřidlům, elektrorozvaděčům, jističům, uzávěrům topení, vody, plynu, k protipožárním zařízením apod.

Konstrukce: Dvířka jsou vyráběná z ocelového plechu v tloušťce 1,5 mm. Rámy jsou naohýbané a svařované do vnitřního a venkovního rámu. Kompletní sestava je spojena pomocí odnímatelných pantů a umožňuje tak otevírání křídla dvířek v případě potřeby či kompletního vyjmutí. Vnitřní křídlo je osazeno protipožárním těsněním, které se při vysoké teplotě mnohonásobně zvětší a zabrání tak průniku ohně. Výplň dvířek je tvořena 3x15 mm červenou deskou, upevněnou pomocí samovrtných šroubů. Rám dvířek je opatřen stavitelnými L lištami, díky kterým lze dvířka snadno přizpůsobit různým tloušťkám příček a stropů od 12,5 až 36 mm. Tyto dvířka splňují protipožární odolnost EI 60. Dvířka se otevírají kličkou, která je součástí dodávky. Celková tloušťka dvířek 56 mm. Konstrukce dvířek pro montáž na stěnu a na strop je stejná,  rozdílná je pouze skladba protipožární výplně dvířek.

Montáž: Revizní dvířka se připevňují na profily samořeznými vruty. Revizní dvířka se montují až po opláštění konstrukce deskovým materiálem. Za opláštěním je nutné mít volný prostor hluboký alespoň 300 mm. Je nutné uvážit skladebnou tloušťku opláštění a rozmístění nosných prvků, protože stavitelné L lišty je možné použít v rozmezí opláštění 12,5 až 36 mm. Při rozměrech dvířek od 500x500mm je třeba uchytit dvířka na nosné profily alespoň na jedné straně a u rozměru od 600x600mm na dvou protilehlých stranách. Menší dvířka se mohou upevnit pomocí L lišt pouze do opláštění, avšak maximálně 150mm od nosného profilu.

Dvířka jsou určena k osazení jako „pravá“ a „levá“ nikoliv výklopná. Revizní dvířka jsou konstrukcemi druhu DP1 dle ČSN 73 0810.


Součástí dvířek jsou 4 ks ocelových L profilů, které se přišroubují na vnější rám a umožňují tak montáž do sádrokartonové stěny o tloušťce 12,5 až 36 mm. Pro instalaci do zděné šachty nejsou profily potřeba.

Parametry

Barva
růžová
Snížená hlučnost
ne
Materiál
ocelový plech + SDK
Rozměr
600 x 600 mm
Zavírání
klička
Gumové těsnění
zpěňující páska
Protipožární
ano
Požární odolnost
EI60

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání