Revizní dvířka do zdiva 200 x 200 x 12,5 GKB US, těsnění

Revizní dvířka do zdiva 200 x 200 x 12,5 GKB US, těsnění

Revizní dvířka do zdiva 200 x 200 x 12,5 GKB US, těsnění

Prachotěsná revizní dvířka do zdiva GKB US rozměru 200 x 200 mm s výplní dvířek SDK o síle 12,5 mm jsou určená pro montáž do zdiva, gumové těsnění proti prachu, hliníkový profil s tlačným zámkem pro otevření i zavření.

...Více

Výrobce:

Číslo zboží: 6342

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

878 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Montážní návod

Revizní dvířka prachotěsná GKB US 200x200 osazená profilovaným gumovým těsněním pro použití do konstrukcí s požadavkem na prachotěsnost, jsou určené pro montáž do zdiva - stěny nebo stropu. Dvířka umožňují rychlý a pohodlný přístup k revizním otvorům. Vhodné do místností a prostorů s vysokou prašností.

Dvířka se skládají z pevného hliníkového rámu a výklopných hliníkových dvířek, osazené bílou sádrokartonovou deskou GKB 12,5 mm. Mezi vnitřním rámem dvířek a pevným rámem je viditelná mezera cca 1,5mm. Pohodlné otevírání a zavírání je zaručeno tlačnými US zámky, které jsou umístěné na venkovním rámu. Zatlačení na desku vnitřního rámu v místě zámku způsobí vycvaknutí či zacvaknutí západky. 

Montáž:
Revizní dvířka se instalují do zděné stěny pomocí natloukacích hmoždinek skrz montážní úchyty, nebo zajištěním pomocí montážní pěny. Univerzální upevnění na pravou nebo levou stranu otvoru. Dvířka jsou již vybavena čelní sádrokartonovou stranou o patřičném rozměru a profilovaným pryžovým těsněním. Z důvodu správného fungování zámků je při montáži potřeba dodržet pravé úhly venkovního rámečku.

Pohledová plocha dvířek se může upravovat stejně jako okolní povrchy (např.: malby, tapety atd.).

Parametry

Barva
bílá
Snížená hlučnost
ne
Materiál
hliník + SDK
Rozměr
200 x 200 mm
Vnější rozměr
200 x 200 mm
Vnitřní rozměr
196 x 196 mm
Zavírání
tlačný zámek US
Gumové těsnění
ano
Protipožární
ne

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání