Vulkanizační páska PIB 25mm x 10m

Vulkanizační páska PIB 25mm x 10m

Vulkanizační páska PIB 25mm x 10m

Samovulkalizační páska PIB šíře 25 mm a délky 10 m v černé barvě pro vodotěsný spoj. Ideální páska pro izolaci konců kabelů, po omotání se sama spojí a vytvoří vodotěsnou izolaci. Páska se rychle spojí, pokud se aplikuje pod napětím (tahem).

...Více

Výrobce: Scapa

Číslo zboží: 0812

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

161 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Samovulkanizační izolační páska PIB 25mm x 10m je založená na PIB (Polyisobutylene) pryži. Jedná se o univerzální materiál pro izolaci proti vodě, ochranu proti korozi, spojování a spravování kabelů. Páska je proložena jednorázovou plastovou vložkou.

Páska poskytuje základní ochranu spojení ve venkovních instalacích v systémech rozvodu energie, telekomunikacích, RF instalacích - zvláště ve venkovních aplikacích.

Samospojitelná vulkanizační izolační páska. Po omotání se sama spojí a vytvoří vodotěsnou izolaci. Páska se rychle spojí, pokud se aplikuje pod napětím (tahem). Kompatibilita s širokým rozsahem pryže a plastové nevodivé izolace kabelu (např. PE, PVC, butyl, neopren). Vysoká odolnost vůči dlouhodobému ponoření ve vodě a vynikající odolnost vůči ozónu.

Použití:
Jedná se o nelepící pásku - těsnící efekt je zachován díky samospojování mezi vrstvami této pásky. Povrch pro použití pásky musí být suchý, bez prachu a mastnoty. Instalační teplota musí být vyšší jak 0°C (vyšší teplota zkracuje čas potřebný pro samospojování - při 20°C to trvá přibližně 24 hodin). Poslední ovinutí je homogenní, těsně přiléhající k povrchu. Nelze ji odlepit - jediným způsobem, jak pásku odstranit, je podélné rozříznutí. Páska nereaguje s podklady, ani na něm nezanechává stopy.

Skladování:
Chraňte pásku před prachem, teplem, vlhkostí, přímým slunečním zářením a výpary z rozpouštědel. Pásky by měly být skladovány naplocho na jejich oříznutých hranách v originálním balení. Zabraňte přímému kontaktu mezi páskou a rozpouštědly a oleji ropného typu. Oleje mohou ovlivnit elektrické vlastnosti pásky. Skladovací teplota mezi +10°C a +30°C. Za těchto podmínek je skladovatelnost pásky v mírném klimatu nejméně pět let.

Technické parametry:
Barva: černá
Materiál: PIB pryž
Šířka: 25 mm
Délka: 10 m
Tloušťka: 0.5 mm
Provozní teplota: -40°C až +90°C
Dielektrická pevnost: 42 kV/mm
Tažnost při přetržení: 900 %

Parametry

Délka
10 m
Barva
černá
Materiál
pryž
Šířka
25 mm

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání