Regulační klapka mechanická 100 mm

Regulační klapka mechanická 100 mm

Regulační klapka mechanická 100 mm

Kovová regulační klapka mechanická pro vzduchotechnické kovové potrubí průměru 100 mm z pozinkovaného plechu, slouží k zabránění zpětného proudění vzduchu mechanickou klapkou s regulací úhlu. Pro teploty do 80°C.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 1148

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

419 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Katalog kovového potrubí

Manuální kovová zpětná klapka Dalap KTS 100 mm se speciální těsnící gumou se používá ke spojování vzduchotechnického potrubí a díky gumovému těsnění budou spoje v rozvodech téměř nepropustné. Tato zpětná klapka používá inovativní systém SPIRO COMFORT CLICK, který je založený na principu bezpečné a jednoduché montáže vč. nastavení. 

SPIRO COMFORT CLICK je systém bezpečné a jednoduché montáže, díky kterému ušetříte nemalé množství práce a času. Ideální pro instalaci v omezených prostorách se stíženou dostupností k manipulaci, bez potřeby složitého nářadí - na jedno zacvaknutí usadíte vše na své místo.

Zpětná klapka je vyrobena z pozinkovaného plechu a určena do maximální teploty 80°C, při krátkodobém působení je možné klapku vystavit teplotě až do 100°C.

Zpětná klapka slouží k zabránění zpětného proudění vzduchu, je v mechanickém provedení, sami si manuálně určíte, jestli má být klapka otevřená nebo zavřená a v jakém úhlu.

Mechanická zpětná klapka Dalap KTS se speciální těsnící gumou o průměru 100 mm je plně kompatibilní s běžnými vzduchotechnickými systémy o shodném průměru.

Parametry

Průměr
Ø 100 mm
Teplota max.
80°C
Barva
stříbrná
Použití
mechanická
Materiál
pozink

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání