Časový spínač pod vypínač CS3-4

Časový spínač pod vypínač CS3-4

Časový spínač pod vypínač CS3-4

Časový spínač pod vypínač CS3-4 je určen ke zpožděnému vypnutí odporové, nebo indukční zátěže - ventilátory. K zapnutí dojde okamžitě při stisknutí tlačítka, ale samotné časování začne po rozpojení tlačítka. Vhodný tam, kde je potřeba časově ovládat menší výkony v širokém časovém rozsahu 1sec–20hod, a kde je vhodné umístit časovací obvod co nejblíže řízenému spotřebiči.

...Více

Výrobce: Elektrobock CZ

Číslo zboží: 1652

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

284 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod CZ příloha Prohlášení o shodě

Časový spínač pod vypínač CS3-4 je určen ke zpožděnému vypnutí odporové, nebo indukční zátěže - ventilátory. K zapnutí dojde okamžitě při stisknutí tlačítka, ale samotné časování začne po rozpojení tlačítka.

Časovač CS3-4 je vhodné použít pro ovládání ventilátorů v koupelnách nebo jako schodišťový automat v zapojení bez nulového vodiče. Jednoduchá montáž pod vypínač nebo do instalační krabice.

Nastavení času je lineární, možné v rozsahu 1 s - 20 hod. Nastavení se provádí hrubě pomocí miniaturního přepínače podle tabulky a jemně dostaví trimrem pomocí malého šroubováku. Vzhledem k použitému speciálnímu obvodu je zaručena dlouhodobá stabilita nastaveného času, bez podstatné závislosti na čase, teplotě okolí a napájecím napětí.


TECHNICKÉ PARAMETRY:
Napájení: 230 V/ 50 Hz
Odporová zátěž: 5 - 150 W
Induktivní zátěž: 5 - 50 VA
Spínací prvek: triak
Nastavitelný čas: 1s - 20 hod.
Pojistka: (FU 2 A/ H 5*20 mm)
Pracovní teplota: 0°C až +50°C
Rozměry (š x v x h): 46 x 31 x 12 mm

Upozornění: Časový spínač pod vypínač CS3-4 není vhodný pro spínání elektronických zdrojů světla, stykačů a LED svítidel.

Časové spínače CS3-X najdou uplatnění tam, kde je potřeba časově ovládat menší výkony v širokém časovém rozsahu 1sec–90min-20hod, a kde je vhodné umístit časovací obvod co nejblíže řízenému spotřebiči. Pomocí moderní technologie je dosaženo širokého spektra nastavitelných časů s vysokou stálostí nastavení a různých zapojení u jednoho typu.

Parametry

Krytí
IP 20
Napětí
230 V
Rozměr
46 x 36 x 12 mm
Odporová zátěž
5 - 150 W
Indukční zátěž
5 - 50 VA
Nastavitelný čas
1 s - 20 hodin

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání