Ohebné ventilační potrubí izolované 125/10m

Ohebné ventilační potrubí izolované 125/10m

Ohebné ventilační potrubí izolované 125/10m

Ventilační izolované potrubí ALIT SONO průměru 125 mm a délky 10 m je předizolované ohebné potrubí s tepelnou izolací tloušťky 25 mm pro snížení kondenzace a hlučnosti potrubí. Pro teploty vzduchu do 140 °C.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 5385

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

1 143 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Katalog kovového potrubí

Konstrukce

Vysoce ohebné izolované potrubí z hliníkového plechu s tepelnou izolací 25mm minerální vlny, o průměru 125 mm a délce 10 metrů, splňuje náročné požadavky pro realizaci izolovaného větracího systému. Teplotní rozsah je -30 °C až +140 °C. Maximální tlak 2500 Pa. Maximální rychlost vzduchu 30 m/s. Potrubí je dodáváno ve stlačeném stavu na 30 % délky.


Použití

Předizolované potrubí je kompatibilní s ostatní vzduchotechnikou a ventilátory o stejném průměru a využívá se v malých a středních prostorech, jako jsou byty, kuchyně, WC, spíže, kanceláře apod. Mezi nesporné výhody potrubí s izolací patří snížení hlučnosti soustavy, snížení zasahování okolních teplotních podmínek do vzduchu, a tím i snížení kondenzace vody uvnitř i vně potrubí. Potrubí má nízkou hmotnost a estetický vzhled, a tak nemusí být zabudované do zdí či stropů.


Instalace

Instalace je lehká, nenáročná, bez nutnosti použití nějakého složitějšího nářadí. Potrubí se jednoduše nasune na přírubu ventilátoru, mřížku apod. a poté se zajistí stahovací nebo izolační páskou.

Parametry

Průměr
Ø 125 mm
Teplota max.
140°C
Délka
10.0 m
Barva
stříbrná
Materiál
hliník a tepelná izolace

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání