Střešní ventilátor Dalap BATRON PROFI 500

Střešní ventilátor Dalap BATRON PROFI 500

Střešní ventilátor Dalap BATRON PROFI 500

Střešní ventilátor Dalap Batron Profi 500 Ø 438 mm s výkonem 10500 m3/h v černé barvě s ochrannou mřížkou proti ptákům je určený pro montáž na všechny typy střech, vhodný pro odtahy z průmyslových a komerčních objektů.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 9823

Dostupnost hlavní sklad:

  • Na dotaz

82 770 Kč
Vč. DPH
Počet

Tento produkt není momentálně k dispozici. Chcete dostat upozornění když bude produkt naskladněn?

favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Tento výrobek není momentálně skladem a není možné jej zakoupit. V případě zájmu nás kontaktujte.

příloha Návod příloha Prohlášení o shodě

Střešní ventilátor s úsporným EC motorem v černé barvě Dalap BATRON PROFI je určený pro instalaci na střechu, kde je vyžadováno přiměřené řešení pro úsporu elektrické energie a řízené ventilační systémy. Pokud potřebujete střešní ventilátor, který je zároveň úsporný je tento typ s EC motorem ideální volbou. EC motor snižuje spotřebu energie 1,5x až 3x a zároveň zajišťuje vysoký výkon při nízké hlučnosti. Ventilátor má nízkou spotřebu energie při jakékoliv rychlosti. 

Svými vlastnostmi je obzvlášť důležitý při použití ve veřejných prostorách jako jsou restaurace, banky, obytné prostory, supermarkety, plavecké bazény nebo aquaparky, ale také i v domácích prostorách apod.

 

Design
Tělo ventilátoru je vyrobeno z oceli s polymerovým nástřikem v černé barvě.

 

Motor
Ventilátor Dalap BATRON PROFI je vybaven vysoce účinným elektronicky komutovaným stejnosměrným motorem s vnějším rotorem. Oběžné kolo je osazeno zpětně zakřivenými lopatkami. EC motor je bez tření a opotřebení součástí jako je komutátor, tyto součásti jsou nahrazeny elektronickou deskou bez údržby.
EC motor je vysoce výkonný a velmi dobře ovladatelný s velkým rozsahem otáček. Jeho efektivita dosahuje až 90 % a je nespornou výhodou elektronicky komutovaných motorů. Stupeň ochrany motoru je IPX4.

 

Ovládání
Pro jednoduché ovládání rychlosti doporučujeme použití regulátoru otáček. Ventilátor je také možné řídit softwarově pomocí počítače.

 
f_3.jpg

Příklad montáže
Ventilátor je namontován na střeše přímo nad ventilačním potrubím a je pevně připevněn k plochému povrchu pomocí spojovací desky. Při montáži přímo na plochou střechu musí být k dispozici podpěrný blok, aby se zabránilo vniknutí vody popřípadě sněhu do větracího hřídele.

 

Pro montáži na plochou střechu musí být použit podpěrný blok, který zabraňuje vniknutí vody nebo sněhu do větrací hřídele. Podstavec na rovnou střechu pro střešní ventilátory nebo také montážní rám, je určen pro instalaci průmyslových střešních ventilátorů na rovné střechy. Je speciálně navržený pro snadnou a spolehlivou montáž na střechu, kde slouží jako konečná izolace přímo na střeše a zcela zabraňuje vniknutí vody a cizích těles do vzduchotechnických rozvodů. Elektrické připojení a instalace musí být provedeny v souladu s manuálem a schématem zapojení na svorkovnici.

 

Parametry

Průměr
Ø 438 mm
Průtok vzduchu
10500 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Otáčky
1700 ot./min
Statický tlak
400 - 920 Pa
Akustický hluk
63 dB/3m
Krytí
IP X4
Napájení
230 V
Příkon
2700 W
Jmenovitý proud
4.30 A
Materiál
kov
Typová řada
BATRON PROFI

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání