Tichý ventilátor do koupelny Dalap 125 BFA ECO - hliníkový, úsporný

Ventilátor Dalap 125 BFA ECO - hliníkový, úsporný a tichý

Tichý ventilátor do koupelny Dalap 125 BFA ECO - hliníkový, úsporný

Ventilátor do koupelny Dalap 125 BFA ECO s hliníkovým předním panelem, se sníženou hlučností a úsporným chodem pro potrubí průměru 125 mm pro kratší vzdálenosti, bez přídavných funkcí. Je určen k odsávání vzduchu v koupelnách, na WC, v kuchyních a v dalších místnostech v domě, které se špatně odvětrávají.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 4249

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

1 352 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod k použití

Ventilátor do koupelny Dalap 125 BFA ECO se sníženou hlučností a úsporným chodem pro potrubí průměru 125 mm pro kratší vzdálenosti, bez přídavných funkcí. Ventilátor neboli větrák je určen k odsávání vzduchu v koupelnách, na WC, v kuchyních a v dalších místnostech v domě, které se špatně odvětrávají.

Jedná se o vysoce kvalitní a spolehlivý ventilátor od německého výrobce Dalap Gmbh. Ventilátor Dalap 125 BFA ECO s předním panelem je velmi tichý domovní ventilátor s patentovaným úsporným motorem o průměru 125 mm, kdy při stejném průměru nabízí nižší hlučnost a spotřebu oproti konkurenčním ventilátorům.

Jelikož se jedná o malý ventilátor, tak s ohledem na jeho technické parametry je vhodný pro odsávání vzduchu pouze přes stěnu, případně potrubím o délce cca 3,5 metru. Pro delší vzdálenosti doporučujeme ventilátory do potrubí. Tento ventilátor je určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, především z koupelny, toalety, kuchyně, malé kanceláře, sklepy, spíže apod.

 

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU

 

Čistý vzduch bez uvolňování fenolů

Zdraví je pro nás všechny důležité, proto je řada ventilátorů do koupelny Dalap BFA vyrobená pomocí technologie FENOLSTOP. Díky této technologii máte jistotu, že při transportu vzduchu nedochází k uvolňování fenolů z plastů do vzduchu. Je dosaženo maximálního komfortu při výměně vzduchu a zachování zdravého prostředí.

 

Vybavení:

Snížená hlučnost zároveň umožňuje nižší spotřebu a ventilátor je tak až o 30 % tišší než ventilátory stejného průměru.

 

Instalace zpětné klapky:

K ventilátoru doporučujeme zakoupit zpětnou klapku pro zabránění proudění pachů a studeného vzduchu zpět do místnosti. Ve ventilátoru jsou předvrtané otvory pro zpětnou klapku, takže jí lze jednoduše na ventilátor pouze nasadit a vše je hotovo. Zpětnou klapku pro ventilátory naleznete zde: Zpětná klapka slídová 125 mm

 

 

100% kompatibilita s našim potrubím = bezproblémová a rychlá instalace:

Ventilátor je plně kompatibilní s potrubím stejného průměru - PVCPVC flexiAL flexiEuro Al izolované potrubí. Potrubí lze nasunout přímo na ventilátor bez jakékoliv redukce a to i v případě použití zpětné klapky, jelikož zpětná klapka nemění průměr ventilátoru, pouze jej prodlužuje o 14 mm. 

 

Parametry

Průměr
Ø 125 mm
Průtok vzduchu
108 m³/h
Kuličková ložiska
ne
Vyšší výkon
ne
Teplota max.
40 °C
Otáčky
1830 ot./min
Statický tlak
43 Pa
Akustický hluk
31 dB/3m
Krytí
IP 34
Barva
hliník
Napájení
230 V
Příkon
9.3 W
Jmenovitý proud
0.006 A
Váha
0.84 kg
Automatická žaluzie
ne
Časový spínač
ne
Čidlo vlhkosti
ne
Čidlo pohybu
ne
Termostat
ne
Snížená hlučnost
ano
Materiál
PVC
Typová řada
BF

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání