Ventilátor Dalap 125 BFL - výkonnější motor, tahový spínač

Ventilátor Dalap 125 BFL - výkonnější motor, tahový spínač

Ventilátor Dalap 125 BFL - výkonnější motor, tahový spínač

Domovní ventilátor Dalap 125 BFL s předním panelem, tahovým spínačem, kuličkovými ložisky a vyšším výkonem pro potrubí průměru 125 mm, k odsávání vzduchu v koupelnách, sprchách, kuchyních a užitných prostorách.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 4203

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

1 135 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě

Ventilátor Dalap 125 BFL s předním panelem a tahovým spínačem je nejvýkonnější domovní ventilátor na trhu o průměru 125 mm s  patentovaným motorem, který při stejném průměru nabízí vyšší průtok vzduchu oproti konkurenčním ventilátorům. Motor ventilátoru je osazen kuličkovými ložisky pro snadný chod a dlouhou životnost až 30.000 hodin nepřetržitého provozu. Jedná se o vysoce kvalitní a spolehlivý ventilátor od německého výrobce Dalap Gmbh.

Ventilátor lze namontovat jak na stěnu, tak do stropu. Jelikož se jedná o malý ventilátor, tak s ohledem na jeho technické parametry je vhodný pro odsávání vzduchu přímo přes stěnu, případně potrubím o délce cca 5 metrů. Tento ventilátor je určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, především z koupelny, toalety, kuchyně, malé kanceláře, sklepy, spíže apod.

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde VÝPOČET VENTILÁTORU

 

Vybavení:

Vyšší výkon: Tento ventilátor má patentovaný výkonný motor, který při stejném průměru nabízí vyšší průtok vzduchu oproti konkurenčním ventilátorům.

Kuličková ložiska: prodlužují životnost ventilátoru z 5.000  na 30.000 provozních hodin. Ventilátor s kuličkovými ložisky doporučujeme pokud je ventilátor instalován do stropu nebo bude využíván k častému či nepřetržitému provozu.

Tahový vypínač: Ventilátor je vybavený tahovým šňůrovým vypínačem, kterým lze ventilátor zapnout nebo vypnout.

 

Instalace zpětné klapky během pár vteřin:

K ventilátoru doporučujeme zakoupit zpětnou klapku pro zabránění proudění pachů a studeného vzduchu zpět do místnosti. Ve ventilátoru jsou předvrtané otvory pro zpětnou klapku, takže jí lze jednoduše na ventilátor pouze nasadit a vše je hotovo. Zpětnou klapku pro ventilátory naleznete zde: Zpětná klapka slídová.


100% kompatibilita s našim potrubím = bezproblémová a rychlá instalace:

Ventilátor je plně kompatibilní s potrubím stejného průměru - PVCPVC flexiAL flexiEuro Al izolované potrubí. Potrubí lze nasunout přímo na ventilátor bez jakékoliv redukce, a to i v případě použití zpětné klapky, jelikož zpětná klapka nemění průměr ventilátoru, pouze jej prodlužuje o 14mm. 

potrubí

Parametry

Průměr
Ø 125 mm
Průtok vzduchu
209 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Vyšší výkon
ano
Teplota max.
40 °C
Otáčky
2400 ot./min
Statický tlak
57 Pa
Akustický hluk
36 dB/3m
Krytí
IP 34
Barva
bílá
Napájení
230 V
Příkon
24 W
Jmenovitý proud
0.105 A
Váha
0.84 kg
Automatická žaluzie
ne
Časový spínač
ne
Čidlo vlhkosti
ne
Čidlo pohybu
ne
Termostat
ne
Snížená hlučnost
ne
Tahový spínač
ano
Materiál
PVC
Typová řada
BF

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání