Ventilátor Dalap 150 Grace LZ - výkonnější motor, časovač, s tahovým spínačem

Ventilátor Dalap 150 Grace LZ - výkonnější motor, časovač, s tahovým spínačem

Ventilátor Dalap 150 Grace LZ - výkonnější motor, časovač, s tahovým spínačem

Domovní ventilátor Dalap 150 Grace LZ s tahovým spínačem, časovačem, kuličkovými ložisky a vyšším výkonem pro potrubí průměru 150 mm k odsávání vzduchu v koupelnách, sprchách, kuchyních a užitných prostorách.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 10626

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

1 416 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod Dalap Grace příloha Prohlášení o shodě

Domovní ventilátor Dalap 150 Grace LZ s tahovým spínačem a časovačem je určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, v koupelnách, sprchách, kuchyních a dalších úložných prostorech. Vzhledem ke svým technickým parametrům jsou axiální ventilátory určeny k použití pro kratší ventilační potrubí s nízkou tlakovou ztrátou, nejlépe k odsávání přímo přes stěnu. U axiálního ventilátoru o průměru 150mm je doporučená maximální délka potrubí 9m.

Tento ventilátor je určený pro montáž na stěnu nebo do stropu. Při montáži do stropu (vertikálně) se doporučuje použití ventilátoru s motorem s kuličkovými ložisky, to platí i pro případ pokud bude ventilátor využíván k nepřetržitému chodu.

Vybavení:

Kuličková ložiska: prodlužují životnost ventilátoru z 5.000 na 30.000 provozních hodin. Ventilátor s kuličkovými ložisky doporučujeme pokud je ventilátor instalován do stropu nebo bude využíván k častému či nepřetržitému provozu.

Vyšší výkon: tento ventilátor má patentovaný výkonný motor, který při stejném průměru nabízí vyšší průtok vzduchu oproti konkurenčním ventilátorům.

Časový spínačslouží ke zpoždění vypnutí ventilátoru v rozsahu 2 - 30 minut. Pomocí ovládacího kolečka, na řídící jednotce ventilátoru, si nastavíte požadovou hodnotu. Nastavení se provádí pomocí malého šroubováčku, otáčením do levé či pravé strany. Otáčejte nastavovacím kolečkem velmi opatrně a s citem, hrozí utržení při hrubém a bezcitném zacházení!

Tahový spínač: ventilátor je vybavený tahovým šňůrovým vypínačem, kterým lze ventilátor zapnout nebo vypnout.

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU

 

 

Instalace zpětné klapky během pár vteřin:

K ventilátoru doporučujeme zakoupit zpětnou klapku pro zabránění proudení pachů a studeného vzduchu zpět do místnosti. Ve ventilátoru jsou předvrtané otvory pro zpětnou klapku, takže jí lze jednoduše na ventilátor pouze nasadit a vše je hotovo. Zpětnou klapku pro ventilátory naleznete zde: zpětná klapka 150 mm

 

100% kompatibilita s našim potrubím = bezproblémová a rychlá instalace:

Ventilátor je plně kompatibilní s potrubím stejného průměru - PVCPVC flexiAL flexiEuro Alizolované potrubí. Potrubí lze nasunout přímo na ventilátor bez jakékoliv redukce, a to i v případě použití zpětné klapky, jelikož zpětná klapka nemění průměr ventilátoru, pouze jej prodlužuje o 14mm.

Parametry

Průměr
Ø 150 mm
Průtok vzduchu
345 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Vyšší výkon
ano
Teplota max.
40 °C
Otáčky
2400 ot./min
Akustický hluk
41 dB/3m
Krytí
IP 34
Barva
bílá
Napájení
230 V
Příkon
29 W
Jmenovitý proud
0.13 A
Váha
0.93 kg
Automatická žaluzie
ne
Časový spínač
ano
Čidlo vlhkosti
ne
Čidlo pohybu
ne
Termostat
ne
Snížená hlučnost
ne
Tahový spínač
ano
Materiál
PVC
Typová řada
Grace

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání