Revizní dvířka do sádrokartonu vlhkuvzdorná 400 x 400 x 12,5 GKBi US

Revizní dvířka do sádrokartonu vlhkuvzdorná 400 x 400 x 12,5 GKBi US

Revizní dvířka do sádrokartonu vlhkuvzdorná 400 x 400 x 12,5 GKBi US

Vlhkuvzdorná revizní dvířka o rozměru 400 x 400 mm jsou určená pro montáž do sádrokartonu. Výplň dvířek je vlhkuvzdorná sádrokartonová deska o síle 12,5 mm. Rám dvířek je z hliníku a je opatřen tlačným zámkem pro otevření i zavření. Dvířka jsou určena do vlhkého prostředí.

...Více

Výrobce:

Číslo zboží: 11325

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

659 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Revizní dvířka RDL 400x400x12,5 GKBi US jsou určené pro montáž do sádrokartonové stěny nebo stropu. Vhodné pro sádrokartonové desky o síle 12,5 mm. Dvířka umožňují rychlý a pohodlný přístup k revizním otvorům. Mechanismus otevírání, který zajišťuje bezpečné uzavření. Otevírání nebo zavírání zatlačením - tlakový zámek funguje tak, že zatlačením na desku vnitřního rámu v místě zámku způsobí vycvaknutí či zacvaknutí západky.

 

Hlavní nosná konstrukce dvířek a rám jsou vyrobeny z hliníkového profilu. osazené sádrokartonovou deskou (GKBi - zelená) o síle 12,5 mm upevněnou do vnitřního rámu pomocí samovrtných šroubů. Dvířka jsou vyráběná ze speciálních hliníkových profilů, které jsou lisováním spojené do venkovního a vnitřního rámu pomocí výztužných pozinkovaných rohů. Kompletní sestava je spojena pomocí pevného pantu a umožňuje tak otevření křídla dvířek v případě potřeby.

Hlavní výhodou dvířek je možnost použít dvířka jako pravá i levá a pohodlné otevírání/uzavírání pomocí tlakového US zámku. Dále také vyztužené lisované rohy, pevný pant a minimální spára mezi pohyblivým rámem klapky a pevným rámem.

 


Montáž: Revizní dvířka se připevňují na profily samořeznými vruty. Univerzální upevnění na pravou nebo levnou stranu otvoru. Dvířka jsou již vybavena čelní sádrokartonovou stranou o patřičném rozměru. Z důvodu správného fungování zámků je při montáži potřeba dodržet pravé úhly venkovního rámečku.

Zelená sádrokartonová deska obsahuje impregnovanou vrstvu a je vhodná do místnosti s výskytem zvýšené vlhkosti jako jsou koupelny či toalety.

 


Technické parametry:

materiál: hliník
SDK deska: do vlhkého prostředí GKBi – zelená 12,5 mm
montáž: pod sádrokarton
instalace: pravá i levá
počet zámků: 1
otevírání: pant

vnitřní rozměr: 404x404
rozměr s rámečkem: 452x452

.

Parametry

Barva
zelená
Snížená hlučnost
ne
Materiál
hliník + SDK
Rozměr
400 x 400 mm
Vnější rozměr
452 x 452 mm
Vnitřní rozměr
404 x 404 mm
Zavírání
tlačný zámek
Gumové těsnění
ne
Protipožární
ne

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání