Radiální potrubní ventilátor s termostatem a regulátorem otáček Ø 150 mm Dalap Turbine P 150 T

Ventilátor s teplotním čidlem DALAP Turbine P 150 T

Radiální potrubní ventilátor s termostatem a regulátorem otáček Ø 150 mm Dalap Turbine P 150 T

Plastový potrubní ventilátor Turbine P 150 T je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu malých a středně velkých místností, jako jsou koupelny, sprchy, kuchyně, skleníky, kina, chaty, obchody. Vyrobeno z plastu ABS.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 4307

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

4 181 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě

Ventilátor do potrubí radiální s teplotním čidlem je ideálním řešením pro skleníky, kanceláře, prodejny a další náročné prostory, které vyžadují řízení teploty vzduchu.

 

Montáž
Ventilátor je určen pro montáž do potrubí pevného i ohebného. Ventilátor je navržen jak pro vertikální, tak horizontální umístění. Motor je osazen oběžným kolem s dozadu zahnutými lopatkami a kuličkovými ložisky (výdrž 40 000 hodin). Obsahuje tepelnou pojistku. Tento typ je díky své konstrukci z odolného ABS plastu vhodný k instalaci ve vlhkém prostředí. K ventilátoru jsou dodávány montážní konzole.

 

Příklad fungování
Pokud teplota stoupne o 2 °C nad nastavenou teplotu na termostatu, ventilátor se automaticky přepne na vyšší rychlost. Po dosažení nastavené teploty na termostatu se ventilátor přepne na nižší rychlost a pokračuje v odsávání.

 

Ovládání
Ventilátor je vybaven integrovaným elektronickým modulem otáček a teplotním čidlem, který umožňuje automatickou regulaci otáček v závislosti na teplotě vzduchu v potrubí. Teplota a minimální rychlost může být nastavena ovládacími knoflíky na panelu regulátoru. LED indikátor pro provoz termostatu je umístěn na předním panelu ventilátoru.

 

Zapojení
Zapojení ventilátoru je velice jednoduché. Spolu s ventilátorem stačí zakoupit napájecí kabel k ventilátorům, který naleznete v nabídce příslušenství. Vše jednoduše spojíte dohromady. Snadné a rychlé propojení umožňuje okamžité použití ventilátoru.

 

Přívodní kabel, který je dodávaný k ventilátoru lze odpojit ze svorkovnice a ventilátor napojit přímo na fázový a nulový vodič.

 

Spojení plastového potrubního ventilátoru

 

Parametry

Průměr
Ø 150 mm
Průtok vzduchu
460 m³/h
Teplotní čidlo
ano
Vyšší výkon
ne
Teplota max.
55 °C
Otáčky
2725 ot./min
Statický tlak
285 Pa
Akustický hluk
42 dB/3m
Krytí
IP X4
Napájení
230 V
Příkon
80 W
Jmenovitý proud
0.35 A
Váha
2.45 kg
Materiál
kov - plast
Typová řada
TURBINE P

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání