Potrubní ventilátor na 400V s přírubou Dalap FKO 450

Ventilátor do potrubí DALAP FKO 450 / 400V

Potrubní ventilátor na 400V s přírubou Dalap FKO 450

Kovový ventilátor do potrubí FKO 450 / 400 V s kuličkovými ložisky a tepelnou pojistkou proti přehřátí. DALAP FKO jsou určeny k odsávání vzduchu z průmyslových objektů, restaurací, garáží, skladů, autoservisů, dílen, obchodů apod.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 9734

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

9 072 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě

Ventilátor do potrubí FKO 450 / 400 V je výkonný axiální ventilátor pro montáž uvnitř ventilačních systémů. DALAP FKO jsou určeny k odsávání vzduchu z průmyslových objektů, restaurací, garáží, skladů, autoservisů, dílen, obchodů apod. Dosahují velký průtok vzduchu a proto jsou vhodné na připojení do potrubí s vyšší tlakovou ztrátou. 

 

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU

 

Tyto ventilátory jsou navrženy pro vertikální i horizontální umístění v potrubních systémech, jejichž délka nepřesahuje 10 metrů. Dále jsou konstruované pro montáž uprostřed nebo na konci ventilačního systému. Tento potrubní ventilátor je osazený čtyřpólovým asynchronním motorem s kuličkovými ložisky, díky kterým vydrží v nonstop provozu až 40 000 hodin. Obsahuje také tepelnou pojistku, která motor vypne v případě přehřátí.

 

 

Zapojení ventilátoru:

Rozmontujte přípojnou krabičku a naleznete svorku se třemi kabely. Na vnitřní straně víčka najdete schéma zapojení ventilátoru.

Při špatném zapojení hrozí nebezpečí úrazu elektrickým proudem či poškození ventilátoru, zapojení by proto měla provádět osoba odborně znalá v oboru elektro!

 

 

Montáž:

Potrubní ventilátor je určený pro montáž do středu či na konec ventilačního potrubí, kde je napojený pomocí dvou přírub. Příruby se jednoduše vsunou do potrubí. 

 

Parametry

Průměr
Ø 462 mm
Průtok vzduchu
5280 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Teplota max.
60 °C
Otáčky
1360 ot./min
Statický tlak
124 Pa
Akustický hluk
56 dB/3m
Krytí
IP X4
Napájení
400 V
Příkon
250 W
Jmenovitý proud
0.60 A
Váha
10.65 kg
Materiál
kov
Typová řada
FKO
Tepelná pojistka
ano

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání