Kabel k internetu UTP CAT 5E datový kabel Solarix

Kabel k internetu UTP CAT 5E datový kabel Solarix

Kabel k internetu UTP CAT 5E datový kabel Solarix

Datový kabel k internetu UTP CAT5E SOLARIX RJ45 v šedé barvě. Tento 8 žilový kabel je primárně určen k montáži počítačové sítě v domácnosti nebo kanceláři. Uvedená cena je za 1m.

...Více

Výrobce: Solarix

Číslo zboží: 7266

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

více než 100 m
12 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Datový kabel k internetu UTP CAT5E SOLARIX RJ45 v šedé barvě. Tento 8 žilový nestíněný kabel je primárně určen k montáži počítačové sítě v domácnosti nebo kanceláři. 

Tento instalační kabel s označením SXKD-5E-UTP-PVC je spolehlivou součástí produktové řady Solarix - kategorie 5E. Společně s ostatními komponenty systému strukturované kabeláže Solarix vytváří řešení, které zaručuje dlouhou životnost, maximální výkon a bezproblémový chod počítačové sítě.

Instalační kabely Solarix – kategorie 5E jsou určeny pro horizontální rozvody a jsou nabízeny ve stíněné i nestíněné verzi s různým typem pláště - tj. PVC (třída reakce na oheň Eca), LSOH (třída reakce na oheň Eca) nebo UV stabilní PE (třída reakce na oheň Fca). Tyto kabely bez problémů splňují požadavky definované v mezinárodních standardech ANSI/TIA 568, ISO/IEC 11801 a EN 50173 pro kategorii 5E a třídu vedení Class D, včetně všech nejnovějších dodatků.


Parametry produktu:
Typ: U/UTP
Materiál vodiče: Cu (měď), holé
Izolace vodičů: PVC
Kategorie: 5E
Max. vnější teplota kabelu, pevně uloženého: -20°C +60 °C
Průměr vodiče: 0,5 mm
Průměr kabelu: 5 mm
Počet žil: 8
Splétaný prvek: páry

Jedná se o měřený kabel dle požadavku zákazníka. Naměřený kabel dodáváme vcelku. Např. při objednávce 5ks kabelu od nás obdržíte 1 kabel dlouhý 5m. Uvedená cena je za 1m.

Parametry

Barva
světle šedá
Materiál
PVC
Typ
U/UTP
Počet vodičů
8
Stínění
ne

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání